Vojvode Dobrnjca preko puta Novog Dorćola

Šifra nekretnine : 1340

Prodaja 319.000 € - Stan
79.00 m23.0 SobeCG IV/V  Štampaj
Lokacija: Gundulićev venac+ Ulica: Vojvode Dobrnjca+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Vojvode Dobrnjca je tiha i mirna ulica opasana drvoredom, spaja ulicu Venizelosovu sa ulicom Bulevar despota Stefana.
Nudimo vam luksuzan stan trosobne strukture, dvostrane orijentacije u delu ulice koja pripada opštini Stari Grad, kod parka i restorana Stara Hercegovina, a preko puta su zgrade "Novi Dorćol".
Stan je na idealnom IV spratu, u zgradi useljenoj 2008. godine sa malo stanova. Ulaz besprekoran, pokriven video nadzorom, kao i garaža i lift.
Stan je jako svetao, dvostran, funkcionalan. Luksuzno je uređen istančanim ukusom vlasnika do najsitnijih detalja, od spuštenih plafona, sa urađenom zvučnom izolacijom, božanstvenom rasvetom sa odabirom svetlosnih efekata u tri hoda po želji i potrebi datog trenutka. Uticalo se enterijerski na lepotu življenja, pa je sve ugradno od jako kvalitetnih materijala, rađeno po meri kao kuhinja, plakari u gostinjskom toaletu, master kupatilo, walkin garderober u spavaćoj sobi i radnoj sobi.
Lepotu stanu daje osunčana terasa koja se prostire duž celog stana, gde se provodi najveći deo godine i s koje se pruža pogled na kupolu Crkve Svetog Marka.
Stan poseduje podrum, kao i garažno mesto koje nije u ceni stana.
Stan je uknjižen i za svaku preporuku.
Agent Slavica Šušilović
Posrednička naknada u skladu sa opštim uslovima poslovanja. 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Prestižna lokacija i idealna prilika za kupovinu

3.0 | 84m2 | 299.000 €
Želimo vam ponuditi salonac trosobne strukture na prvom spratu predratne zgrade širokog hola, urednog mermernog ulaza u delu pešačke zone sa svim sadržajima nbeophodnim za život. Stan je funkcionalan, svetao i koncipiran kao dve stambene jedinice, a papirološki je pravi trosoban. Salonskog tipa, u izvornom stanju što daje mogućnost potencijalnom kupcu da stan sredi po svom ukusu. Idealan prostor za sve namene. Uknjižen opisno, a u dokumentaciji je 84m2, kao i pripadajući podrum od 20m2. Prostorije: Ulazni hodnik, dva salona ka ulici, dva kupatila, kuhinja, salon, zajednička terasa. Agent Slavica Šušilović Posrednička naknada u skladu sa opštim uslovima poslovanja. 2%
Detaljnije